msd2

Kunde

MSD Animal Health/Intervet-Schering-Plough

Opgaven

  • Udvikling af markedsførings-koncept Round Table for Nurses, hvor relationer og netværk er i fokus.
  • Udvikling af kursusrække i konceptet og undervisning af veterinærsygeplejersker i tre landsdele.

Resultater

  • Indledende forløb med MSD Animal Healths konsulenter og ledelse, hvor vi sammen fik skabt grundlag for konceptet Round Table for Nurses – en landsdækkende ERFA-grupper knyttet op på de lokale repræsentanter for MSD Animal Health.
  • Projektlederkursus i 2013 og 2014 med hands-on projektledelse i alle tilmeldte praksis med veterinærsygeplejersker fra i alt 60 praksis.
  • Vi fik sammen opfyldt det overordnede formål, at få skabt tættere relationer mellem MSD Animal Health lokale konsulenter og de tilmeldte  praksis og deres teams.
  • I et undervisningsforløb over 6 måneder fik sygeplejerskerne skabt målbare resultater i alle deltagende praksis.

MSD Animal Health Norge & JO tager en runde til med et nyt hold af dedikerede veterinærsygeplejersker, som kan fejre deres resultater i mars 2016.

Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

Samarbejdet omkring ”VSP - SMART i praksis” med Johanne Østerbye har været og er meget inspirerende. Johanne skaber værdi med sit drive og fokus på opgaven - og alle detaljer. Vi føler at projektet er i trygge og meget professionelle hænder. Johannes dyrlægefaglige- og praktiske vinkel i kombination med hendes kompetencer indenfor strategi og ledelse er et perfekt match i forhold til vores behov.

- Kirsten Bianchi, Ass. Director